Handelsbetingelser

SecPro Sikring A/S er en grossistvirksomhed, som samarbejder med alarmmontører, elektrikere, sikringsvirksomheder og andre firmaer, der arbejder inden for el- og sikkerhedsbranchen. Er du privatkunde og interesseret i vores produkter, kan du kontakte os for at få oplyst den nærmeste forhandler.

 

Webshop og bestillinger

Hjemmesiden www.SecPro.dk fungerer som online-katalog. For at handle med SecPro Sikring A/S skal din virksomhed være registreret som forhandler. Kun registrerede forhandlere kan logge ind på hjemmesiden og se priser og bestille online. Er du interesseret i et samarbejde med SecPro Sikring A/S, kan vi kontaktes på tlf. 70 22 50 88 eller e-mail: info@SecPro.dk Den nemmeste måde at bestille varer på er via webshoppen på www.SecPro.dk  Bestillinger kan dog også sendes via e-mail til info@SecPro.dk. Lagervarer sendes dagligt.

 

Showroom og lager

På vores adresse på Ambolten 22 i Kolding har vi både showroom og lager. I showroomet afholder vi introduktioner til og træning i brugen af vores produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os for en produktgennemgang. Vi afsender varer fra vores lager alle hverdage, og vi stiler efter (i det omfang, det er muligt) at afsende lagervarer samme hverdag, som de er bestilt. Dette gør vi for at sikre, at du hurtigt kan komme videre med dit arbejde.

 

Fortrydelsesret

Da SecPro Sikring A/S kun handler med virksomheder, er der som udgangspunkt ingen fortrydelsesret. I særlige tilfælde kan SecPro Sikring A/S som en ekstra service dog vælge at tilbageføre en handel. Ved tilbagelevering af bestilte varer skal du selv afholde fragtudgifterne, ligesom du må forvente et mindre administrationsgebyr.

 

Garanti

Da SecPro Sikring A/S er en grossistvirksomhed, som udelukkende sælger B2B, er der som udgangspunkt ingen lovkrav vedr. reklamation. SecPro Sikring A/S har dog valgt at yde 1 års garanti på alle vores produkter under nedenstående betingelser: Oplever du fejl eller mangler i forbindelse med en ordre, er du forpligtet til senest førstkommende hverdag efter modtagelse af pakken at gøre SecPro Sikring A/S opmærksom herpå. Før du sender en defekt eller mangelfuld vare retur, skal dette være aftalt med SecPro Sikring A/S. I denne forbindelse vil der blive oprettet en RMA-sag, og du vil få oplyst et RMA-nummer. Når du efterfølgende sender varen retur, skal du vedlægge faktura, RMA-nummer samt en fyldestgørende fejlbeskrivelse. Hvis faktura/købsbevis og/eller RMA-nummer mangler, forbeholder SecPro Sikring A/S sig retten til ikke at foretage reparation eller ombytning af varen. Fragtomkostninger ved returnering samt ansvaret for, at varen er pakket forsvarligt ind, påhviler dig. Skader som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. Skønner SecPro Sikring A/S, at produktet er frit for fejl, eller at fejlen skyldes forkert brug, faktureres du et gebyr på 300,00 kr. plus moms og forsendelsesomkostninger. SecPro Sikring A/S forbeholder sig retten til enten at reparere et defekt produkt eller ombytte det med et tilsvarende eller bedre produkt. Reparationstiden for defekte produkter kan variere fra 2-5 uger alt afhængig af opgavens omfang og leveringstiden på eventuelle reservedele. SecPro Sikring A/S  er under ingen omstændigheder ansvarlig for : 1) indirekte tab eller følgetab, 2) tab som følge af driftstab, 3) tab af avance, 4) tab af omsætning.

 

Betalingsbetingelser og kreditter
Kreditramme og betalingsbetingelser aftales indbyrdes. Betaling foregår via faktura. Overskrides den på fakturaen angivne betalingsfrist, bliver der pålagt 100 kroner i rykker- og administrationsgebyr pr. uge, indtil betalingen falder. Overskrides betalingsfristen med 4 uger eller mere, vil sagen blive videregivet til inkasso, og virksomheden bliver derefter opført i RKI.
 
Manualer

Du gøres som kunde hos SecPro Sikring A/S opmærksom på, at ikke alle varer købt SecPro Sikring A/S har medfølgende brugervejledning. Der findes danske manualer til alarmsystemerne, men typisk ikke til kameraer og andre dele. Alle køb hos SecPro Sikring A/S forudsætter accept af dette forhold.

 

Forbehold

Alle priser og oplysninger på vores hjemmesider og i vores kataloger er med forbehold for eventuelle fejl.