Strøm- og lysstyring på TrueGuard alarmerne

 

 

Du har mulighed for at koble strømstyring til alle vores TrueGuard alarmsystemer.

 

 

Med tænd-slukmoduler og indbygningsmoduler kan al strømmen i huset styres gennem TrueConnect appen. Brugervenligheden er i top og det er nemt for brugeren at styre strømmen i huset.

 

Det er blandt andet muligt at tænde og slukke for de elapparater, der er sluttet til tænd-/slukmodulerne, at måle elforbruget, at skrue op og ned for styrken på de apparater, der er sluttet til. Det er også muligt at tænde for kaffemaskinen allerede inden man er kommet hjem, så den friskbryggede kaffe er klar.

 

 

Man kan via TrueConnect appen også forbinde tænd/sluk modulet til stikkontakten med eksempelvis en dør/vindueskontakt. Det vil betyde, at man kan indstille husets lamper således, at de tænder, når hoveddøren åbner og alarmsystemet er slået fra.

 

Alle TrueGuard alarmerne kan fra start snakke sammen med Philips HUE produkterne og IKEA's trådfri smart belysning, hvilket giver helt nye muligheder for lysstyring i hjemmet.

 


 

Enheder, der giver mulighed for strømstyring

 

 

Varenummer

PSM-DIN2ZBSPSM-29ZBSPRS2-ZBPRD-2ZBSPRL-1ZBS
Beskrivelse230 V DIN skinne styring med effektmåler230 V plug’n’play modul med effektmålerIndbygnings 230V styringIndbygnings 230V styring med dæmperGarageport og kip-relæstyring

TrueConnect App

Indbygningsmodul
Effektmåler indbygget
Dæmper indbygget
Max belastning3600 W3600 W2300 W1150 W300mA
Udgang230 V230 V230 V230 VPotentiale fri relæ (NO/NC)

 


Muligheder for strømstyring

Tænde & Slukke

 

Med et tænd-/slukmodul koblet til alarmen kan brugeren tænde og slukke for at strømmen, der er koblet til modulet.

Det kan blandt andet være smart, hvis brugeren ofte glemmer at slukke for strømmen i hjemmet inden han/hun tager hjemmefra. Med et tænd-/slukmodul og TrueConnect appen kan strømmen slukkes og tændes direkte fra appen.

Måle forbrug

Det er også muligt at se strømforbruget for de elapparater, der er tilsluttet tænd-/slukmodulet.

Det kan være smart, hvis der er brug for at sparre på strømmen i hjemmet. Med en flytbart tænd-/slukmodul kan brugeren teste, hvor elapparaterne der suger meget strøm sidder i huset.

Det kan også være, at det er interessant for brugeren at se hvor meget strøm der bliver brugt på juniors playstation eller tv.

 

Se graf for forbrug

 

Tænd-/slukmodulerne samt 230 V DIN skinnen fås i en udgave med effektmåler. Det gør, at brugeren via appen kan gå ind og se forbruget af de elapparater der er sluttet til modulet.

Brugeren kan se graf for forbruget inden for et givent interval: 24 timer, 7 dage eller 1 måned.

Det er smart, hvis brugeren ønsker at holde øje med strømforbruget i hjemmet.

Opsæt regler

Gennem TrueConnect.dk kan brugeren opsætte regler for, hvornår tænd-/slukmodulet skal udføre en handling. Det kan eksempelvis være, at strømmen skal slukkes, når alarmen tilkobles og der ikke længere er nogle hjemme.

Det kan desuden også kombineres med andre enheder, således at alle tilkoblede elapparater slukkes, hvis rumtemperaturen overstiger 20∘C. Det giver helt nye muligheder for at automatisere hjemmet.

Tænde og slukke for lyset

 

At kunne tænde og slukke for lyset, når man ikke er hjemme, har en præventiv effekt, da det for uvedkommende ser ud som om, at der er nogle hjemme i huset.

Styringen af lyset kan også kombineres med regler, der kan opsættes. Det vil sige, at brugeren kan opsætter regler for, at når alarmen frakobles, så skal lyset i entréen tænde.

Det giver mulighed for at automatisere hjemmet og har en præventiv effekt overfor uvedkommende.

Kan kombineres med enheder

Gennem TrueConnect appen kan tænd-/slukmodulet kombineres med andre enheder, der er koblet til alarmen.

Det giver eksempelvis brugeren mulighed for, at tænde eller slukke alle tilkoblede elapparater, hvis rumtemperaturen overstiger 20∘C

Det kan også være at tænde-/slukmodulet skal tænde eller slukke, når der registreres bevægelse ved badeværelset eksempelvis.

Det giver helt nye muligheder for at automatisere hjemmet.

 

Lysstyring med Philips Hue pærer

Alle TrueGuard alarmerne har en indbygget funktion, der gør, at de kan snakke sammen med Philips Hue pærer. Det giver mulighed for at kunne tænde og slukke for lyset, skifte eller dæmpe lysniveauet og skifte fare på Philips Hue pærerne.

Med TrueConnect appen kan alle Philips Hue pærerne styres. Det er særligt smart, hvis man ikke er hjemme og det på den måde kan se ud som om, at der er nogen hjemme.

Opsæt regnler for Phillips Hue produkter

Som med de andre enheder, kan der også opsættes regler for Philips Hue pærerne. Det gør, at brugeren eksempelvis kan gøre således at hvis alarmen går fra tilkoblet til frakoblet tilstand kan lyset tænde.

Det kan også være, at lyset skal tænde, når der er bevægelse ved hoveddøren ligegyldigt om alarmen er til- eller frakoblet.

Med muligheden for at opsætte regler for lyset giver det helt nye muligheder i hverdagen.

 

 


 

TrueGuard Pro+ styring

TrueGuard Pro+ alarmen er en meget fremtidssikret tyverialarm. Alarmen har både IP og GSM interface, som åbner op for mange muligheder. Alarmen kan snakke sammen med op til 40 trådløse enheder inkl. de trådløse bevægelsesensorer med kamera, samt masser af andet trådløst tilbehør.

 

TrueGuard Pro+ er desuden meget let at sætte op med det indbyggede webmodul.
Rapportering kan ske via GSM eller IP, både som SMS, MMS (med billeder), tale eller til kontrolcentral via Contact ID og/eller SIA koder. Mange indbyggede funktioner og stor gratis APP til både IOS samt Android.

Med Pro+ strøm- og lysstyring kan du:

 

 • Tænde & Slukke
 • Måle strømforbrug
 • Se graf over strømforbrug
 • Opsæt regler
 • Præventiv effekt
 • Kan kombineres med andre enheder

 


 

 TrueGuard MZ styring

Hos SecPro kan vi nu tilbyde dine kunder vores TrueGuard MZ alarmpakker. Vi har en række forskellige alarmpakker, som hver især har nogle forskellige fordele. Derfor skal dine kunder sikre sig, hvad de vil have, før de begynder at investere i en alarmpakke.

 

TrueGuard MZ alarmpakken er en trådløs alarmpakke. Denne alarmpakke har både GSM og IP alarm med mange forskellige funktioner, som optimerer dine kunders hjem og sikkerhed.

Denne alarm er AIA godkendt.

Med MZ strøm- og lysstyring kan du:

 

 • Tænde & Slukke
 • Måle strømforbrug
 • Se graf over strømforbrug
 • Opsæt regler
 • Præventiv effekt
 • Kan kombineres med andre enheder

 


 

TrueGuard SmartHome styring

TrueGuard SmartHome kontrolpanelet giver en helt ny oplevelse af at have en alarm i hjemmet med det smarte og brugervenlige touchpanel.

Fra kontrolpanelets interface kan hele alarmen betjenes. Med det lækre design kan alarmen hænge fremme i hjemmet og det giver samtidig mulighed for at styre hele hjemmet fra eksempelvis stuen. SmartHome er et kontrolpanelet med TrueConnect indbygget.

 

 

Kontrolpanelet kan snakke sammen med op til 160 enheder, kører i 2 områder og kan anvendes af op til 100 brugere.

TrueCom teknologien giver brugeren en lettere proces, da det automatisk giver besked ved lavt batteri, giver mulighed for navngivning af de enkelte enheder med mere.