SecPro Sikring A/S bliver en del af DanZafe Gruppen

 

DanZafe Gruppen har købt en betydelig aktiepost i SecPro Sikring A/S og dermed er selskabet pr. 1. januar en del af den hastigt voksende grossist.

 

SecPro Sikring så dagens lys i 2007 og er i dag en stærk aktør indenfor alarmer, videoovervågning og videodørtelefon systemer. Virksomheden beskæftiger 5 medarbejdere og ledes af Direktør Bo Hylsebeck sammen med partner Bjørn Nielsen

 

Se officel udmelding her >>

Den gode idé

Begge virksomheder beskriver samarbejdet som ’Den gode idé' og har høje forventninger til fremtiden.

 

”Vi kan tilføre nye produkter og ekspertise til DanZafe Gruppen og får omvendt også adgang til en række komplimenterende produkter. Bl.a. indenfor adgangskontrol, låse og dørteknik. Med en stærk service- og logistikvirksomhed i ryggen, så er udviklingsmulighederne pludselig mange”, siger Bo Hylsebeck, direktør i SecPro Sikring A/S.

 

”Vi ser en hastig udvikling indenfor elektronisk sikring og et ønske fra markedet om at koble de stærkeste produkter, i nye innovative løsninger. Det kræver specialister med faglig og kommerciel indsigt og netop det kan teamet i SecPro tilføre. Med investeringen i SecPro ruster vi os til en fremtid med endnu mere elektronisk sikring”, siger Erick Dahlberg, Partner i DanZafe Gruppen A/S.

Fælles virksomheds-DNA

Noget af de to parter er ’faldet for’ ved hinanden, er de fælles værdier, når det kommer til ledelse, medarbejdere og ikke mindst relationen til kunder og leverandører. ”Vores virksomheders DNA og værdier matcher rigtig godt. Udover at tilbyde vores kunder de bedste produkter, så er relationerne helt afgørende for os begge. Vi er ejerledere og brænder for at udvikle vores virksomheder. Og stor respekt for det som har bragt os frem til i dag: service, høj grad af fleksibilitet og faglig rådgivning, siger Bo Hylsebeck.

SecPro Sikring A/S kører videre med egen identitet, fra basen i Kolding. DanZafe vil med tiden løfte en større del af de logistiske- og administrative opgaver og skabe plads til mere service, salg og markedsføring af professionelle sikringsprodukter.

 

DanZafe Gruppen driver i dag grossistvirksomhederne DanZafe A/S og ExpertBeslag A/S, der tilsammen er totalleverandører indenfor beslag, værktøj, låse og sikringsprodukter.
Selskabet beskæftiger i alt 60 medarbejdere og ledes af de 3 partnere Johny Andersen, Bo Fensmark og Erick Dahlberg.