Nem og effektiv installation

Integreret kabel- og samledåse

Har du allerede stiftet bekendskab med Milesight's videoovervågning?
Ellers er du gået glip af noget. 

Udover at levere et overlegent billede, ligger de også helt i front, når det kommer til udformning og design af deres kameraer.

De gennemtænkte, integrerede kabel- og samlebokse giver plads til at gøre samlingen pæn og er nemmere end noget du før har prøvet. 

 

'Clamshell' design

For at reducere installationsbesvær til et minimum, har Milesight introduceret ‘clamshell/musling' designet til både Dome og bullet kamera basen.

Denne innovation og gennemtænkte design, hjælper til at gøre samlingen af kabler legende let og sparer installatører for en masse besvær.

 

Integreret kabelstyring

I selve basen er der indbygget strøm interface, PoE port, Alarm I/O samt Audio output. P.g.a. den integrerede kabel styring, er det super nent at installere.

 

Monteringsbeslag

Milesight har optimeret deres hardware, så installatører først kan sikre monteringsbeslaget på den ønskede placering og derefter indsætte selve kameraet.

 

Hurtig og nem installation af Pro Dome kamera

Med det unikke hardware design er du sikret en problemfri og hurtig installation med b.la. integreret RJ45 stil og indbygget monteringsbeslag. Se hvor nemt du installerer kameraet i videon.

 

 

Plug&play

Videoovervågning kan være meget teknisk og kompliceret at opsætte - sådan er det langt fra med Milesight. Med en dansk brugermenu på NVR maskinerne samt intuitive menuer på systemet, er opsætningen en leg.

På NVR optagerne, med indbygget PoE switch, skal kameraerne bare tilsluttes og så er der billede på - ren plug&play. Selv den medfølgende app, kræver ingen tekniske indstilllinger eller krav til dit internet som fast IP adresse og portforwarding. 

 

 

Milesight mini vandal dome kamera, 5,0MP

 

Milesight mini bullet kamera, 5,0MP

 

Gummi-ring og gummi-stik for vejr sikring

Ved hjælp af gummi stik og gummi ringen, som garanterer den IP67 vejr sikring, er boksen i stand til at sikre en stabil videoovervågning i alle slags miljøer.