Milesight Videoovervågning

High-end videoovervågning - uden kompromiser

 

 

Vi kan nu med stolthed præsentere Milesight videoovervågning, som kan opfylde jeres krævende behov og som byder på nye avancerede indbyggede funktioner. Produktlinjen spænder fra IP-kameraer og NVR, til videohåndteringssoftware fra entry-level til high-end. Milesight tilbyder bl.a. op til 5 års garanti, høj bygge-kvalitet hele vejen igennem, ligesom det har indbygget RJ45 stik, bagdåse og monteringsbeslag. Læs mere om de nye avancerede funktioner under produktspecifikationer længere nede.

 

 


 

Kom på kursus i Milesight hos SecPro Sikring

Vi vil gerne invitere dig på kursus og produktgennemgang af Milesight produkterne.

 

Ring direkte til Bjørn, vores video specialist, på tlf. 69142813 og lad os sammen finde en tid

 

 


Produkt specifikationer

Læs mere om de forskellige Milesight key features herunder:

 

H.265+

Milesight benytter den nyeste videokomprimeringsteknologi og reducerer dermed belastningen af netværket og datamængden og sparer dig derfor plads på din harddisk og giver på den måde længere optagelsestid – alt sammen imens det selvfølgelig sikrer en høj billedkvalitet.

 

Ultra-high Definition (4K&12MP)

Skarpere pixel og farver samt mange flere detaljer, sikrer brugeren et ultimativt klart og skarpt billede, hvor ingen detaljer bliver overset eller mangler.

 

Milesight VCA

Video Content Analysis, som er en applikation som kan indbygges i Milesight netværk kamera serien, forbedrer præstationen via 8 forskellige detection modes, såsom menneskegenkendelse, loitering og krydsning af bestemt linje. 

 

 

 

Smart IR ||

Smart IR II gør det muligt for IR LED’en at række længere end før, via en kombination af fjern- og nærlys. Det gør at IR intensiteten er justerbar og kan tilpasses forskellige lysforhold i forskellige specifikke vinkler, og er derfor i stand til undgå problemer med overeksponering og mørke.

 

Ultra Low-light capability

Starlight Premium serien, kan fungere under minimale lysforhold, og stadig levere en høj videokvalitet med et klart billede, uden yderligere hjælpelys.

 

140dB Super WDR

Den sensor-baserede WDR teknologi, tillader kameraet at optage mindre detaljer med ægte farve reproduktion, selv ved ekstremt modlys og høj lyskontrast.

 

P-Iris

P-iris gør det muligt at kontrollere iris åbningen under alle lysforhold, og derfor giver det et billede som er i stand til at fokusere mere en ét sted af gangen, ved hjælp af bedre kontraster, klarhed, dybde og opløsning.

 

60fps

Denne funktion gør det muligt at optage stabile og tydelige real-time og lav-latenstids billeder, af hurtige objekter.

 

Smart PTZ Motion Detection

Denne funktion gør det muligt at overvåge et specifikt område rettidigt, således at når kameraet opfanger en bevægelse i et bestemt område, vil det automatisk panorere, tilte, og zoome ind på det specifikke område, for at give et klart billede i et tidsrum. Hvis hændelsen stopper, vil kameraet automatisk vende tilbage til dets tidligere overvågningsposition.

 

 

Video Recorder

  • 4K Video Viewing Experience, sikrer en ultra høj synsoplevelse med op til 4K definition live-view, playback og optagelse.
  • Plug and Play for nem tilslutning og konfiguration af netværkskamera
  • P2P gør det nemt at tilføje udstyr til mobiltelefonen så du kan se liveview i WAN
  • Høj afkodnings- og optagelsesfunktion