Milesight Pro Dome IP Kamera

H.265+ Pro Dome IP Kamera

Et robust Kamera til avancerede formål

 

H.265+ Motoriseret Pro Dome IP Kamera

Milesights Pro Dome unikke ‘clamshell’ design overgår alle andre, når det kommer til hardware innovation og nem installation.

Med Milesight’s unikke design på Pro Dome kameraet er du sikret en problemfri og hurtig installation med bl.a. integreret RJ45 stik, indbygget monteringsbeslag og vedlagt 30 cm pigtal-kabel med I/O, 12v RJ45 mm.

Kameraet er fyldt med avanceret teknologi som motoriseret autofokus zoomobjektiv, smart IR-lysdioder, Ultral Low-light Starvis funktion og Super WDR-teknologi. Det til sammen gør at kameraet leverer super billedkvalitet til mange forskellige formål.

 

 

Starlight / Ultra-Low Light

Milesights Starlight premium funktionen bruger Sony Starvis sensor og hjælper til at Milesight’s kameraer kan levere overvågning under minimale lysforhold, og stadig levere en høj videokvalitet med et klart billede, uden yderligere hjælpelys.

 

 

 

Ultra-Low Light

Starlight Premium serien, kan fungere under minimale lysforhold, og stadig levere en høj videokvalitet med et klart billede, uden yderligere hjælpelys

 


 

Smart IR ||

Smart IR II gør det muligt for IR LED’en at række længere end før, via en kombination af fjern- og nærlys. Det gør at IR intensiteten er justerbar og kan tilpasses forskellige lysforhold i forskellige specifikke vinkler, og er derfor i stand til undgå problemer med overeksponering og mørke.

 


 

Super 140db WDR

Milesight har indbygget sensor-baseret 140dB Super WDR teknologi i alle deres kameraer, hvilket tillader kameraet at opfange selv de mindste detaljer med ægte farve reproduktion.
Vores egne billeder viser tydeligt hvordan kameraet formår at fokusere og fange detaljer, selv ved ekstremt modlys og høj lyskontrast.

 

 

 

 

 


 

H.265+

Milesight benytter den nyeste videokomprimeringsteknologi og reducerer dermed belastningen af netværket og datamængden og sparer dig derfor plads på din harddisk og giver på den måde længere optagelsestid – alt sammen imens det selvfølgelig sikrer en høj billedkvalitet.

 

Produkt specifikationer

Motoriseret zoom linse

Udstyret med motoriseret zoom og fokus linse tillader kameraet fjernstyring af brændvidde, iris samt fokus ved brugen af ‘linse controller’. Dette er perfekt til langdistance overvågning af områder som parkeringspladser, motorveje og meget andet.

 

'Clamshell' design

For at reducere installationsbesvær til et minimum, har Milesight introduceret ‘clamshell’ designet til Dome basen.

Denne innovation hjælper til at gøre samlingen af kabler legende let og sparer installatører for en masse besvær.

 

Integreret kabelstyring

I selve basen er der strøm interface, PoE port, Alarm I/O samt Audio output. P.g.a. den integrerede kabel styring, er det super ment at installere.

 

3-akse mekanisk design

Kameraet har et 3-akse mekanisk design, og dermed hurtig og nem justering af kameraet synsvinkel så du kan positionere kameraet præcist.

 

Røget dome cover

Kameraet kan også kombineres med et ‘smoked dome cover’, som skjuler retningen kameraet filmer i, så folk ikke kan se hvor kameraet peger hen.

 

Monteringsbeslag

Milesight har optimeret deres hardware, så installatører først kan sikre monteringsbeslaget på den ønskede placering og derefter indsætte selve kameraet.

 

 

 

Hurtig og nem installation af Pro Dome kamera

Med det unikke hardware design er du sikret en problemfri og hurtig installation med b.la. integreret RJ45 stil og indbygget monteringsbeslag. Se hvor nemt du installerer kameraet i viden nedenfor.

 

 

Milesight Pro Serien 

Milesight Pro Series byder på professionelle IP kameraer, designet til dem som søger det absolut bedste når det kommer til kvalitet, integration, design og pålidelighed i deres krævende overvågningsbehov.

 

Milesight Pro Dome 2,0MP Starvis IP-kamera

 

Milesight Pro Dome 5,0MP Starvis IP-kamera

 

Milesight Pro Bullet 2,0MP LPR/60fps IP-Kamera

 

Milesight Pro Bullet 5,0MP LPR/60fps IP-Kamera