Milesight Mini Kamera Serien

Milesights mini kamera serie er skabt for at opdatere dit syn, dit billede og din video-oplevelse! 

Serien byder på både på Vandal-sikrede samt vejr-sikrede og motoriserede mini bullet IP kameraer, ligesom serien også indeholder mini dome IP kameraer. 

Det 120° ultra-vidvinkel objektiv udvider horisonten for at skabe enestående billede og video-oplevelser. Med den revolutionerende kombination af IP67 & IK10 samt andre super funktioner, er mini serien 3.0 klar til at udfordre din forståelser af MINI kameraer.


 

 

Milesight mini vandal dome kamera, 2,0MP

Milesight mini bullet kamera, 2,0MP

Milesight mini bullet kamera, 5,0MP

 


Revolutioneredne Smart IR teknologi

 


3-akse mekanisk design

Kameraerne i mini serien 3.0, byder alle på 3-akse mekanisk design. Dette er med til at sikre en hurtig og nem justering af kameraernes synsvinkel, så du kan positionere og indstille kameraerne præcis som du ønsker. 

 


Integreret kabel- og samledåse

De gennemtænkte, integrerede kabel- og samlebokse, sikrer effektive og nemme installationer. De giver bedre plads til at gøre samlingen pæn og er nemmere end noget du før har prøvet. Ved hjælp af gummi stik og gummi ringen, som garanterer den IP67 vejr sikring, er boksen i stand til at sikre en stabil videoovervågning i alle slags miljøer. 

 


 

Førende H.265+ Kompression

Det avancerede video kodek H.265+, sparer 70% - 80% båndbredde sammenlignet med H.264.


Vidvinkel, Høj opløsning

Med 2,8mm ultra vidvinkel objektiv, kan kameraerne i miniserien 3.0, få vist op til 120° synsfelt, hvilket er branchens førende niveau. 

Opløsningen op til 5,0 MP garanterer overlegne og skarpe billedopløsninger under vidvinkler.


IP67 & IK10

I skarp kontrast til størrelsen, har kameraerne i mini serien 3.0 branchens førende IP67 vejr sikring og IK10 vandal sikring. Dette gør at kameraerne beskytter dem selv mod negativ indvirkning og sikrer en robust ydeevne.


Milesight NVR pakke 1 - med 2 Mini Vandal Dome kamera

Milesight NVR pakke 1 - med 4 Mini Vandal Dome kamera