LoRaWAN IoT sensorer

Sorter efter
Vis per side

Milesight IoT Wall Socket LoRaWan

WS513-EU868

MileSight IOT vægudtag kan monteres i en standard dansk strømudtag / dåse. Den kan tændes/slukkes lokalt men også styres via mileSight IOT Cloud og APP. Måleringer i udtaget sker løbende og kan læses i cloud eller app. opsæt forskellige regler samt tidsstyret styring af modulet.

Milesight IoT ultralydssensor - afstandsmåler

EM310-UDL-915M

Afstandssensor til bl.a. detektering af affaldsspande og andre beholderes fyldningsniveau.

Milesight IoT tilt sensor

EM310-TILT-915M

Hældningssensor til bl.a. vinkelmåling og detektion af aktivbevægelse og hældninger.

Milesight IoT luftkvalitetsmåler m. e-link skærm - 2-i-1

AM102-915M

Kompakt indendørs luftkvalitetssensor til måling af temperatur og fugtighed i bl.a. kontorer, butikker, klasselokaler, hospitaler og lign.

Milesight IoT luftkvalitetsmåler - 9-i-1

AM307L-915M

Indendørs luftkvalitetssensor til måling af temperatur, fugtighed, lys, CO2-koncentration, HCHO/O3-niveau, TVOC, barometertryk, PM2.5, PM10 og bevægelse. Egner sig rigtig godt til kontorer, butikker, klasselokaler, hospitaler og lign.

Milesight IoT PIR, Temperatur & fugtighed

WS203-915M

Sensor der registrerer bevægelse af mennesker/dyr samt temperatur og luftfugtighed. Sensoren sikrer indendørsmiljøet på et forudindstillet komfortniveau via parring med HVAC-systemet, hvis der registreres bevægelser, hvilket er en enorm energibesparelse.

Milesight IoT Smart Button

WS101-915M

Smart-knap til trådløs kontrol og alarmer. Understøtter brugerdefinerede trykhandlinger, inklusive SOS-alarmer. Nem at installere eller bære. Ideel til hjem, kontorer, hoteller og skoler

Milesight IOT Smart Scene Panel

WS136-915M

Smart Scene panelet aktiverer nemt og enkelt foruddefinerede scener med et tryk. Enhederne styres via LoRaWAN® eller Milesight D2D-protokol og har en tilpasselig E-ink-skærm til forskellige scenarier.

Milesight PIR & lys sensor

WS202-EU868

Sensor som kombinerer PIR-detektion og lysstyrkemåling. Kan bl.a. bruges til data om tilstedeværelse og baseret på dette, kan automatisk lys tændes/slukkes, når personer ankommer/forlader f.eks. et kontorlokale. Sensoren kan også anvendes til at udløse andre sensorer eller scenarier.

Milesight - Portable Socket LoRaWan

WS523-EU868

Bærbar stikkontakt til overvågning og fjernstyring af elektriske apparater. Tænd/sluk for elektriske enheder lokalt eller via fjernstyring, mål strømforbrug og få tilsendt eventuelle overstrømsalarmer.

Milesight IoT magnet kontakt

WS301-915M

Enkel overvågning af åbning/lukning af døre, vinduer eller andre objekter. Lille og simpelt design og trådløs installation. Den bruger LoRa-teknologi og har næsten to års batterilevetid. Realtidsstatus og alarmer via mobilapp.

Milesight IoT AI Arbejdsplads benyttelses sensor

VS121-915M

Sensoren anvendes til anonym overvågning af f.eks. mødelokaler, for at hjælpe med at se og forstå udnyttelsen af bestemte rum og områder.

Milesight IoT Sound Level Sensor

WS302-915M

Milesight WS302 er en LoRa-lydniveausensor, der måler støjniveauer og sender data via LoRaWAN®. Sensoren understøtter forskellige vægtninger (lydtryk) og forbindes nemt til Milesights IoT Cloud-løsning via LoRaWAN® gateway

Milesight IoT laser afstandsmåler

EM400-TLD-915M

Afstandssensor, designet til små og mindre skraldespande. Sensoren har en række stærke funktioner, herunder evnen til at registrere overfyldt affaldspand, status for skraldespandens låg samt temperaturmåling, for afværgning af brand i skraldespanden.

Milesight IoT luftkvalitetsmåler - 3-i-1

AM103L-915M

Indendørs luftkvalitet sensor til nøjagtig detektering af CO2-koncentration, fugtighed og temperatur. Realtids E-ink-skærm med og rød/gul/grøn status

Milesight IoT luftkvalitetsmåler m. e-link skærm - 7-i-1

AM107-915M

Indendørs luftkvalitetssensor til måling af temperatur, luftfugtighed, lys, CO2 koncentration, TVOC, barometertryk og bevægelse. De målte værdier kan aflæsest på E-ink-skærmen i realtid.

Milesight IoT luftkvalitetsmåler - 2-i-1

AM102L-915M

Kompakt indendørs luftkvalitetssensor til måling af temperatur og fugtighed i bl.a. kontorer, butikker, klasselokaler, hospitaler og lign.

Milesight IoT luftkvalitetsmåler

AM308L-915M

Luftkvalitetssensor til måling af temperatur, fugtighed, lys, CO2-koncentration, HCHO/O3-niveau, TVOC, barometertryk, PM2.5, PM10 og bevægelse.

Milesight IoT Klimasensor

AM308-915M

Luftkvalitetssensor til måling af temperatur, fugtighed, lys, CO2-koncentration, HCHO/O3-niveau, TVOC, barometertryk, PM2.5, PM10 og bevægelse.

Milesight IoT gasmåler

GS101-915M

Gasdetektor designet til at opdage gaslækager og sende alarmer. Detektoren understøtter også styring af output for at lukke gasventilen og åbne ventilationsblæsere.

Milesight IoT Multimåler toilet

GS301-915M

4-i-1 badeværelses-lugt/Odor detektor designet til at registrere ammoniak (NH3) og hydrogen sulfid (H2S) gas i henhold til elektrokemisk princip. GS301 kan også detektere temperatur og luftfugtighed for fuldt ud at være opmærksom på miljøet i badeværelset

Milesight IoT Smart lys controller

WS558-EU868

Til (fjern)styring af belysning. Med 2 kredstyper og 8 kontakter passer den til forskellige rum uden behov for omlægning af ledninger, hvilket reducerer renoveringsomkostningerne. Ideel til trådløs styring af indendørs belysning, ventilatorer, varmeapparater og maskiner.

Milesight IoT Smart Fill Level Monitoring Sensor

WS201-915M

Trådløs sensor til overvågning af påfyldningsniveau i små beholdere, f.eks. papirhåndklæde dispenser. Udstyret med ToF-teknologi har den høj nøjagtighed ved tæt afstandsregistrering. Med ultralavt strømforbrug og standby-tilstand sikres lang batterilevetid.

Milesight IoT Mini Leak Detection Sensor

WS303-915M

Lækagedetektor med LoRaWAN®-teknologi, der registrerer vandlækager og udsender alarmer. Med op til 5 års batterilevetid og Milesight D2D-protokol for direkte forbindelse til andre enheder, er sensoren ideel til forebyggelse af skader.

Milesight IoT Klimasensor

AM319-915M

Indendørs miljøovervågningssensor designet til at levere præcis og omfattende data om det indendørs miljø. Med målinger af temperatur, luftfugtighed, lysintensitet og CO2-niveauer giver AM319 vigtige indsigter for optimering af komfort og energieffektivitet.

Milesight IoT E-Ink display

DS3604-915M

4,2-tommer tre-farvet e-ink-skærm med 400 × 300 pixels, der muliggør hurtig fjern- og lokal ændring af vist indhold, inklusive tekst, billede og QR-kode. Den understøtter op til 150 sprog, multicast-funktion til fjernkonfiguration i bulk.

Milesight IoT LoRaWAN toiletsensor

VS330-915M

Badeværelsesbesættelsessensor, der tilbyder en omkostningseffektiv løsning til overvågning af ledighedsstatus for badeværelser og kabiner på offentlige toiletter i forskellige scenarier.

Milesight IoT LoRaWAN skrivebordssensor

VS340-915M

Sensor designet til at registrere, om skriveborde eller sæder på en arbejdsplads er optaget/ledige, hvilket muliggør bedre styring og optimering af pladsanvendelse.

Milesight IoT LoRaWAN person passage tæller

VS350-915M

Indendørs passage-personoptæller, der registrerer og analyserer menneskestrømmen, hvilket muliggør optimal pladsstyring og udnyttelse.

Milesight IoT udendørs tracker

AT101-915M

GNSS og Wi-Fi AP MAC Address Scanning for præcis positionering. Med tilt- og temperatursensorer tilbyder den omfattende dataindsamling. Med IP67- og IK09-vurderinger er enheden designet til forskellige miljøer og samarbejder med Milesight LoRaWAN® gateway for energieffektiv drift i over 15 år.

Milesight IoT PT100 Probe til TS30x serien, B-klasse

SP11-B05-125-200

 • Separat PT100-temperatursensor
 • Tilsluttes direkte til TS30X-sensoren
 • B-klasse temperaturprobe;
 • Probe længde: 5 cm
 • Temperaturområde fra -40 til 125 grader Celsius

Milesight IoT PT100 Probe til TS30x serien, A-klasse, Fødevarer

SP11-AF10-125-150

 • Separat PT100-temperatursensor
 • Fødevaregodkendt
 • Tilsluttes direkte til TS30X-sensoren
 • A-klasse fødevare temperaturprobe;
 • Probe længde: 10 cm
 • Temperaturområde fra -40 til 125 grader Celsius

Milesight IoT PT100 Probe til TS30x serien, A-klasse

SP11-A05-500-150

 • Separat PT100-temperatursensor
 • Tilsluttes direkte til TS30X-sensoren
 • A-klasse temperaturprobe
 • Probe længde: 5 cm
 • Temperaturområde fra -40 til 125 grader Celsius

Milesight IoT temperatur sensor

TS301-915M

Avanceret temperatursensor med visuel datavisning, forlængelige forbindelseslinjer og forskellige sonder. Anvendes bredt til temperaturovervågning i barske miljøer som fødevarebehandling og kølekædeopbevaring eller medicin.

Milesight IoT smart radiatorstyring

WT101-915M

Intelligent varmestyring med 1 forudindstillet periode og op til 16 tilpassede varmeplaner. Miljøfølsom og kompatibel med Milesight LoRaWAN® gateway og IoTCloud-løsning for nem fjernstyring

AI ToF People Counting Sensor, LoRaWan

VS133-915M

Avanceret sensor med ToF-teknologi til præcis personoptælling. Med op til 99,8% nøjagtighed og nem installation er den ideel til detailbutikker og kontorer.

Milesight IoT temp luftfugtighedsmåler

EM300-TH-915M

Kompakt miljøovervågningssensor til måling af temperatur og luftfugtighed samt overførsel af data ved hjælp af LoRaWAN®-teknologi. Den har lavt strømforbrug, op til 5 års batterilevetid og fjernstyring via Milesight IoT Cloud-løsning. Velegnet til indendørs og udendørs brug.

Milesight IoT port kontakt

EM300-MCS-915M

Kompakt magnetkontaktsensor med LoRaWAN®-teknologi til bl.a. dør, port og vinduesovervågning. Med lavt strømforbrug kan den arbejde i op til 5 år. Integrerer temperatur og fugtsensorer, ideel til hjemme- og kontorautomatisering.

Milesight IoT ultralyd afstandsmåler, standard, 25-500 cm.

EM400-UDL-915M-C050

Afstandssensor der opfylder kravene til overvågning af bl.a. vandstand, fyldningsniveau i tanke, objektdetektion og snehøjde. Med IP67-beskyttelse og vandtæt kabinet kan sensoren fungere i barske miljøer i op til 10 år.

Milesight IoT ultralyd afstandsmåler, standard, 25-1000 cm

EM400-UDL-915M-C100

Afstandssensor der opfylder kravene til overvågning af bl.a. vandstand, fyldningsniveau i tanke, objektdetektion og snehøjde. Med IP67-beskyttelse og vandtæt kabinet kan sensoren fungere i barske miljøer i op til 10 år.

Milesight IoT ultralyd afstandsmåler, Pro, 30-500 cm

EM400-UDL-915M-W050

Afstandssensor der opfylder kravene til overvågning af bl.a. vandstand, fyldningsniveau i tanke, objektdetektion og snehøjde. Med IP67-beskyttelse og vandtæt kabinet kan sensoren fungere i barske miljøer i op til 10 år.

Milesight IoT ultralyd afstandsmåler, Pro, 50-1000 cm

EM400-UDL-915M-W100

Afstandssensor der opfylder kravene til overvågning af bl.a. vandstand, fyldningsniveau i tanke, objektdetektion og snehøjde. Med IP67-beskyttelse og vandtæt kabinet kan sensoren fungere i barske miljøer i op til 10 år.

Milesight IoT industriel afstands- og niveau måler

EM500-UDL-915M-C100

Ultrasonisk afstands-/niveausensor designet til at foretage målinger af forskellige typer væsker eller objekter, ved hjælp af ultralydbølger, hvilket gør den anvendelig i mange brancher.

Milesight IoT undervandstryk- og niveaumåler

EM500-SWL-915M-L005-4846W

Udstyret med en nedsænkelig probe kan sensoren nedsænkes i vanddybder og opnå præcis måling af vandstanden, hvilket sikrer problemfri daglig drift.

Milesight IoT trykmåler til rør

EM500-PP-915M

Rørtryksensor som konstant overvåger rør af forskellige typer, lige fra væsker til gasser, i forskellige indstillinger for løbende at monitorere rørtryk, så eventuelle unormale trykforhold kan opdages i tide for at sikre arbejdspladsens sikkerhed.

Milesight IoT jordfugtighed-, temperatur og elektrisk ledningsevne sensor

EM500-SMTC-915M

Designet til at levere præcise målinger af jordfugtighed, temperatur og elektrisk ledningsevne, giver det dig værdifulde sensorindsigter til optimeret landbrugsanvendelse.

Milesight IoT industriel temperaturmåler

EM500-PT100-915M-T200

Høj præcision ved måling af temperatur på industrielt udstyr for sikring af sikkerheden.

Milesight IoT lysmåler

EM500-LGT-915M

Nøjagtig overvågning af ændringer i omgivende lysintensitet, til anvendelse i bl.a. Smarte bygninger, bybelysning, drivhuskontrol, smart landbrug, vejrmonitorering.