Kontakt os

Kontakt os

SecPro Sikring A/S

Ambolten 22

DK-6000 Kolding

Tlf.: 70 22 50 88

E-mail: info@secpro.dk

Åbningstider

Vi holder åbent alle hverdage

Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:30

 

 

 

 

 

 

Mød holdet bag

 

Bo Hylsebeck

DIREKTØR & INDEHAVER

bh@secpro.dk

 

Bjørn Nielsen

DRIFTSANSVARLIG & PRODUKTSPECIALIST

bn@secpro.dk

 

Anders Madsen

KUNDEKONSULENT

am@secpro.dk

 

Thomas Mortensen 

Teknisk salgssupport, TrueGuard

tsm@secpro.dk

 

Maria Møller 

 MARKETING

mm@secpro.dk

 

Nanna Callesen

WEB- & MARKETING

nc@secpro.dk

 


Om SecPro Sikring

Om os

Hos SecPro SIkring A/S lægger vi stor vægt på at hjælpe vores forhandlere, i forbindelse med salg, support og rådgivning til slutkunden. Ud over almindelig telefonsupport afholder vi derfor specielle forhandlerworkshops og kurser, hvor vi demonstrerer installationen og betjeningen af vores produkter. Desuden holder vi kurser i projektering, hvor vi sætter fokus på, hvordan man bedst rådgiver kunderne.

 

SecPro Sikring A/S holder til på Ambolten 22 i Kolding tæt ved motorvejsafkørsel 65, Kolding Syd. Her har vi vores kontor, lager og showroom. Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi til en snak om vores produkter og en kop kaffe.

Vi søger altid nye samarbejdspartnere i form af sikringsfirmaer, elektrikere og virksomheder, der har med sikring at gøre.
Du kan ansøge om at blive forhandler i dag herunder, eller ring 70225088 og hør nærmere.

 


 

 

Gratis kurser og workshops

 

Hjælp til markedsføring

 

Hjælp til projektering

 

Fast kontaktperson

 


Historien bag

I 2007 stiftede Bo Hylsebeck virksomheden SecPro Sikring A/S. Bo er uddannet ingeniør, og hans interesse for alarmer voksede. Bo begyndte at indkøbe alarmer, og ombyggede disse efter egne forestillinger om, hvad en alarm skal kunne. Stille og roligt begyndte han, at sælge alarmerne videre til venner og familie. I 2008 kom Bjørn Nielsen til virksomheden, og med denne duo tog SecPro Sikring a/s hurtigt fart.

I dag er SecPro Sikring a/s stadig en voksende grossistvirksomhed. På sidelinjen har de virksomheden TrueGuard, som udbyder alle deres produkter. Samtidig gør Bo og Bjørn meget i, at udvise en god service, og lære deres kunder om SecPro Sikring a/s produkter. Derfor kan du også besøge deres  youtube kanal, hvor der blandt andet kan findes guides, samt præsentationer af virksomhedens produkter.

SecPro Sikring a/s kører afsted i pendulfart. Dette resulterede i, at virksomheden, både i 2012, 2013 og i 2014, fik tildelt Børsens Gazellepris.