FAQ

Hvordan bestiller jeg varer hos SecPro Sikring?

Før du kan bestille varer på SecPro Sikrings webshop, skal du oprette dig som kunde. Du finder en formular til formålet her. Alternativt kan du møde op i vores kontor og showroom og købe varerne direkte. Bemærk, at vi kun tager imod kortbetaling eller lige penge.

 

Hvornår får jeg mine varer?"

Vi bestræber os på at ekspedere ordrer så hurtigt som muligt. Det vil i praksis sige, at varer, som er på lager, afsendes med GLS samme dag, som vi har modtaget bestillingen, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 14.30.

 

Kan jeg kun bestille store mængder af hver vare?

Nej, én af fordelene ved at handle med SecPro Sikring er, at du ikke selv behøver have et lager. Du bestiller blot de varer, du skal bruge, og ordren kan enten sendes til dig eller direkte til kunden.

 

Kan jeg bestille varer hos SecPro Sikring som privatperson?

Nej desværre, SecPro Sikring er en engrosvirksomhed (B2B) og sælger udelukkende til forhandlere og installatører. Du kan kontakte os for at få oplyst nærmeste forhandler.

 

Jeg kender ikke de produkter og mærker, som SecPro Sikring forhandler. Hvordan skal jeg så rådgive mine kunder om dem?

SecPro Sikring arrangerer kursusdage, hvor du og dit personale kan få en indføring i de produkter, vi sælger, herunder installation og betjening. Vi hjælper også gerne med projektering, ligesom vi stiller billed- og tekstmateriale til rådighed, som du frit må benytte på din hjemmeside eller i brochurer. Du kan også bestille produktkataloger hos os og få dem trykt med dit eget firmalogo på. Kontakt os for at høre nærmere om denne mulighed.

 

Kan jeg være sikker på at få kvalitetsvarer, når jeg handler med SecPro Sikring?

Ja, for hos SecPro Sikring sætter vi en ære i, at vores produkter er både driftssikre og nemme at betjene. Priserne på de enkelte produkter afspejler produktets funktioner. Er du i tvivl om, hvilket produkt, der egner sig bedst til en given opgave, er du velkommen til at kontakte os og spørge os til råds.

 

Jeg skal bruge et produkt, som jeg ikke kan finde på webshoppen. Hvad gør jeg?

SecPro Sikring udvikler sig hele tiden, og den vigtigste kilde til denne udvikling er tilbagemeldinger fra vores kunder. Derfor: Hvis du ikke kan finde et produkt, som opfylder din kundes behov, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan prøve at finde en løsning.

 

Producerer SecPro Sikring selv sine varer?

Nej, SecPro Sikring importerer produkter fra forskellige leverandører med speciale i forskellige områder inden for videoovervågning og alarm udstyr, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet af det enkelte produkt. SecPro Sikring har dog et tæt samarbejde med leverandørerne og deltager i den fortsatte udvikling af produkterne.

 

Kan jeg se varerne, før jeg køber?

Ja, SecPro Sikring har kontor og showroom i Kolding, hvor du er velkommen til at lægge vejen forbi og få en demonstration af vores produkter.