Facebook opslag

Facebook opslag uge 34

Styr garageporten med et TrueGuard alarmsystem

Har du garageportstyring på dit alarmsystem, kan du åbne og lukke for din garageport med et simpelt tryk på fjernbetjeningen. 
Fjernbetjeningen passer lige i nøglebundet og kan selvfølgelig også til- og frakoble dit alarmsystem.

Kontakt os og høre mere omkring hvordan vi kan hjælpe med at sikre dit hjem og gøre det mere smart.

Facebook opslag uge 30

Du er den første der ved besked, hvis uheldet er ude.

TrueGuards alarmsystemer er udviklet således, at du er den første, der får besked, når en alarm aktiveres i dit hjem. Systemet sender dig billeder med det samme, så du hurtigt og nemt bliver opdateret på, hvad der foregår i dit hjem.
Du undgår således at have alarmcentral, politi mm. involveret, før du selv har besigtiget situationen. Denne funktion kan også forberede dig på, hvad du og din familie kommer hjem til. Det vil mindske chokket, hvis uheldet er ude, og du skal hjem til et endevendt hus.

Kontakt os og høre mere omkring hvordan vi kan hjælpe med at sikre dit hjem.

Facebook opslag uge 26

En alarmløsning for hele familien

TrueGuards alarmsystemer er skabt til at kunne tilpasses dine behov. Systemet kan let betjenes af hele familien – også dine børn. Du kan derfor altid vide dig sikker på, hvad end du er hjemme eller ej, at dit TrueGuard alarmsystem passer på din familie.

Kontakt os og hør mere omkring hvad vi kan tilbyde

 

Facebook opslag uge 22

Opdag indbruddet før det sker!

Med en rystesensor får du besked, hvis nogen forsøger at bryde et dør eller vindue op i dit hjem. Vibrationerne vil starte alarmen, allerede inden indbrudstyven når ind i huset - og formegentlig skræmme tyven væk, uden noget udbytte.

Kontakt os for at høre mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dit hjem

 

Facebook opslag uge 17

En fremtidssikret alarmløsning

Med TrueGuard alarmens produkter er du på forkant med fremtiden. Alarmsystemet er udviklet med den nyeste teknologi understøttet af den bedste kvalitet på markedet, således at vores løsninger skaber de tryggeste rammer for dig med en alarm du kan stole på. Selvom teknologien er avanceret, er brugervenligheden høj, så du altid kan føle dig tryg ved at bruge systemet – uanset dine teknologiske kompetencer.

Kontakt os for at høre mere om TrueGuard alarmen og for et godt tilbud

 

Facebook opslag uge 13

Er du på udkig efter et alarmsystem?

TrueGuard alarmens teknologiske egenskaber kan skræddersyes til dine behov, så du altid føler dig tryg i brugen af dit alarmsystem.

Fælles for TrueGuard’s alarmsystem er nemlig, at det rummer mange teknologiske muligheder.
Hvorvidt du ønsker at benytte dig af dem eller ej, står dig frit for.

Alarmen er skabt med en høj kvalitet og på basis af den nyeste teknologi, men altid med brugervenlighed for øje. Derfor kan vores alarmer betjenes af alle typer kunder.

Kontakt os for at høre mere om TrueGuard alarmen

 

Facebook opslag uge 10

Vidste du, at du med TrueGuard Alarmen har mulighed for at SKAL-sikre dit hjem?

Med SKAL-sikring beskytter din alarm dig mod indbrud - også når du befinder dig hjemme. Her er det nemlig kun sikrings-enhederne på dine døre og evt. vinduer, som er aktiveret, og du kan derfor bevæge dig frit rundt indenfor, uden alarmen aktiveres.
Du skifter nemt mellem FULD- og SKAL sikring af dit hjem - du kan bl.a. gøre det via den smarte app, eller med fjernbetjeningen.

Kontakt os og hør meget mere om enhederne og mulighederne med SKAL-sikring og hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dit hjem.

 

 

 
Facebook opslag uge 6

Er dit hjem klar til vinterferien?

Vinterferie er desværre også lig med en stor stigning i indbrud i private hjem.

Med en alarm fra TrueGuard, kan du tage på ferie med ro i maven. Du kan nemlig, via den smarte app, holde øje med hvad der sker i dit hjem - uanset hvor du befinder dig og uanset tidspunkt på døgnet.

Kontakt os med det samme og få et godt tilbud på en alarm, inden du tager på ferie.

 

 

 
Facebook opslag uge 2

Lyset er stadig ikke kommet helt tilbage og den mørke tid er stadig over os lidt endnu.

Med et tænd/sluk modul tilkoblet din TrueGuard alarm, kan du indstille lyset i dit hjem til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter af døgnet. På den måde ser det ud til at der er nogen hjemme - selvom du måske sidder et helt andet sted.

 

Du kan også tænde og slukke for lyset direkte via den smarte app, ligesom du kan aflæse strømforbruget. Vil du vide mere om det smarte tænd/sluk modul, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

 
Facebook opslag uge 50

🎄 Det perfekte julegaveønske til dig, der har alt 🎄🎁

Ved du ikke hvad du skal ønske dig i julegave i år? Det kan være, at du mangler et alarmsystem eller at du ønsker at udvide dit eksisterende med ekstra tilbehør. Vi kan hjælpe med begge dele!

Kontakt os med det samme og hør meget mere.

 

 

 
Facebook opslag uge 46

Efterårets mørke har for alvor sænket sig over Danmark og vinteren er på vej 🍂🏠

Det kan derfor være meget praktisk med en udendørs bevægelsessensor, som kan kodes til at tænde dine udendørslamper, når der er bevægelse foran huset.

Det har en præventiv effekt, fordi eventuelle tyve vil blive oplyst. Men det er også praktisk, så du ikke selv snubler over en sten i mørket.

Vil du vide mere om TrueGuard udendørs bevægelsessensoren, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. 👍🏼

 

 

 

 

Facebook opslag uge 44

Kan du høre din røgalarm, når du er ude og handle eller på arbejde? 🚨

Hvad er en brandalarm værd, hvis du udelukkende kan høre den, når du er hjemme? Med en TrueGuard røgalarm koblet til alarmsystemet vil røgalarmen ikke kun larme i hjemmet, men også på din smartphone. Du kan reagere herpå og få stoppet branden inden den ødelægger hele huset. 👨🏻‍🚒🚒

Du kan kontakte os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder for at få røgalarmer til dit alarmsystem.

 

 

 

 

Facebook opslag uge 42

  KÆMPE PRODUKT NYHED 

 
TrueGuard alarmerne har alle dage været smarte, men nu er de blevet endnu smartere! Som noget nyt kan alarmerne snakke sammen med OSRAM pærerne.
 
Det betyder, at du kan kode pærerne ind i alarmen og herfra betjene dem. Du kan tænde og slukke for pærerne, skrue op og ned for lysstyrken, skifte farve og ændre farvetemperaturen.
 
Det er dælme smart! Kontakt os allerede i dag for at høre mere 😄
 

 

 

 

Facebook opslag uge 40

Den udendørs sirene med blink kan meget mere, end blot at skræmme tyven væk! 🚨🕵🏻‍♀️

Udendørs sirenen med blink skræmmer tyven væk, hvis et indbrud er i gang. Derudover har den en præventiv effekt og gør alle i nærheden opmærksom på det, hvis der er et indbrud i gang.

Den kan desuden bekræfte når du eller børnene til- og frakobler alarmen.

Kontakt din lokale TrueGuard alarmpartner for at høre mere om den smarte udendørs sirene med blink.

 

 

 
Facebook opslag uge 38

Få børnene sikkert hjem fra skole med et udendørs tastatur 📝

Folkeskolernes sommerferie er ovre og for nogle betyder det, at børnene skal til at gå selv hjem fra skole. Med et tastatur fra TrueGuard er det let for børnene at til- og frakoble alarmen - enten med en personlig kode eller med en brik, der holdes op til tastaturet. Du kan desuden se på din smartphone, når dit barn har til- og frakoblet alarmen i hjemmet. Kontakt os for at høre mere om det smarte udendørs tastatur, så finder vi en god løsning sammen. 🏠

 

 

 

 

Facebook opslag uge 36

Få et gratis og uforpligtende indbrudstjek af din bolig 🏠 Med et indbrudstjek af din bolig gennemgår vi sammen din bolig og finder ud af hvad dine behov er samt hvad der skal til for at sikre dit hus professionelt. Kontakt os allerede i dag, så vi kan lave en aftale om dit gratis og uforpligtende indbrudstjek.

 

 

 
Facebook opslag uge 34

Ny og opgraderet udgave af live-kameraet!

TrueGuard familien har fået en bedre udgave af live-kameraet. Du har stadig den samme sikkerhed ved at kunne se live stream fra hjemmet - Uanset hvor du er.

Live-kameraet giver en verificeret alarm, så du kan ringe 1-1-2 ved indbrud. Den opgraderede udgave har full HD, så billedkvaliteten er endnu bedre.

Kontakt os for at høre mere om produktet.

 

 

 
Facebook opslag uge 32

Nyhed i Trueguard familien 👍🏼

Som noget nyt har vi fået et FUGA betjeningspanel som en del af produkterne. Nogle af fordelene ved panelet er, at det

  • Passer i en standard FUGA 1 moduls dåse
  • Har indbygget Z-Wave kommunikation
  • Aktivér op til 4 scenarier/makroer ved tryk
  • Har indbrygget relæ til tænd/sluk for lokal belastning
  • Har indbygget trådløs Z-Wave kommunikation
  • Kan nemt kodes ind i TrueGuard SmartHome alarmen

Kontakt os for at høre nærmere om produktet.

 

 

 
Facebook opslag uge 30

Opgraderet udgave af fotosensoren 💥

Fotosensoren findes nu i en opdateret og forbedret udgave. Den nye fotosensors kamera har en 90° vidvinkel, så sensoren dækker et større område. Sensoren har naturligvis hvid LED blitz, så tyven bliver opdaget - også i mørke.

Kontakt os for at høre mere om sensoren.