F1 Frekvens på TrueGuard alarmer

Imponerende rækkevidde med ny F1 frekvens

F1 er vores nye frekvens som giver dig og dine kunder et helt nyt og avanceret niveau af sikkerhed. Det er ligeså pålideligt som vores hidtil WF frekvens, men transformerer informationen endnu bedre. F1 frekvensen forbinder enheder med kontrolpanelet med en distance på helt op til 2000 m.!

 

 

 

DET BETYDER DET FOR DIG OG DINE KUNDER

Med den nye frekvens og den lange rækkevidde, skal du som forhandler/installatør/montør, ikke bekymre dig om at enhederne ikke kan række og du skal derfor heller ikke bekymre dig om ekstra repeatere. Mange kunder vil også rigtig gerne sikre garage og andre bygninger på deres grund, som ikke ligger lige op af huset. Med F1 frekvensen er det nemt at få alarmsystemet til at række, så dine kunder kan få sikret alt de ønsker.

 


 

ALLE VORES ALARMER ER NU MED F1 FREKVENS

Vi vil, som altid, gerne tilbyde jer de bedste produkter. Det er også derfor at vi har taget valget om at skifte alle vores alarmer (og tilbehør hertil) fra WF frekvens til F1 frekvens. Vi har her fra oktober derfor alle alarmpaneler og tilbehør hertil hjemme i F1 og det er også dem du finder under alarmer på vores webshop.

 

 

 

 


RESERVEDELE TIL WF ALARMER

Du har selvfølgelig stadig mulighed for at købe WF produkter, så du er sikker på at kunne supportere og hjælpe kunder, som mangler reservedele til deres WF alarmsystem. Du kan selvfølgelig også finde reservedele til ældre alarmsystemer og frekvenser herunder.