Dahua distributør

SecPro Sikring A/S er nu officiel Dahua distributør med fokus på Video Intercom og adgangskontrol

Billede: Johnny Lundtoft, Country Sales Manager, Dahua Nordic & Bo Hylsebeck, Direktør i SecPro Sikring A/S

 

Dahua Nordic er blevet en distributør rigere og SecPro Sikring A/S er nu officielt en del af Dahua Technology’s nordiske distributørnetværk, hvor de vil fokusere på Video Intercom og adgangskontrol.

"Vi er meget stolte af at være blevet en del af Dahua Nordic's distributørnetværk og kan fra i dag tilbyde vores kunder Dahua’s produkter med fokus på Video Intercom og Adangskontrol. Vi har over de seneste par år udvidet vores forretning, til også at omfatte Video Intercom og adgangskontrol og er allerede godt inde på markedet. Vi ser meget frem til denne rejse sammen med Dahua Nordic og hvad den på sigt vil bringe med sig."

Bo Hylsebeck, Direktør i SecPro Sikring A/S

 

"Vi er meget glade for at SecPro Sikring A/S er bevet en del af vores nordiske distributør netværk, hvor de kommer til at fokusere på Dahua's Video Intercom og adgangskontrol serier. SecPro Sikring A/S er en sikringsdistributør i stor udvikling og vi er sikre på at de er de helt rigtige til at varetage denne del af Dahua's sortiment. "

Johnny Lundtoft, Country Sales Manager, Dahua Nordic

 

Dahua Technology er en af verdens ledende inden for IoT løsninger med video i centrum. Baseret på teknologiske innovationer tilbyder Dahua Technology sikkerhedsløsninger, systemer og services, som skaber værdi for en bred målgruppe og for slutbrugeren især. 

Se hvordan det så ud, da vi i sidste uge havde besøg af Dahua Technology Nordic til træning i deres VDP og ADK produkter, i videoen herunder.

 

Kom forbi Kolding eller Herlev, når SecPro Sikring A/S inviterer til Åbent hus sammen med Dahua demo bilen.

 

Sæt kryds i kalenderen når SecPro Sikring inviterer til Åbent hus og lancering af Dahua's VDP og ADK serier. Dahua Nordic kommer forbi med deres demo truck, hvor du kan se produkterne og få dem demonstreret. 

Vi glæder os til at se jer i enten Kolding eller Herlev

 

D. 31. januar kl. 10:00-14:00 - Kolding / SecPro Sikring A/S - Vi serverer en sandwich

Få en snak med SecPro Sikring og Martin Jul Sørensen, Business Development Manager, Dahua Nordic

 

D. 7. februar kl. 10:00-14:00 - Herlev / DanZafe - Vi sørger for en pølsevogn

Får en snak med SecPro Sikring og Farhan Abdullah, Technical Trainer, Dahua Nordic