Din professionelle samarbejdspartner og totalleverandør af sikringsprodukter 

- Meget mere end en grossist

 

 

 

Din totalleverandør af sikringsprodukter

SecPro Sikring A/S er totalleverandør af professionelle sikringsprodukter. Vi tilbyder professionel service og produkter til alt inden for sikring. Vi har alt hvad du skal bruge til dine projekter og tilbyder dig en række unikke kompetencer, som kun kan opnåes via mange års erfaring og løbende udvikling og opdatering.

Erfarne medarbejdere som forstår din virksomhed og behov.

Du får tildelt en fast kontaktperson, som har stor erfaring og viden inden for dit område. Vi bruger tid på at sætte os ind i din virksomhed. For os er du ikke bare endnu en forhandler, men en samarbejdspartner.

Meget mere end professionelle produkter

Siden 2007 har vi hjulpet vores kunder med at udvælge de helt rigtige produkter til deres sikringsprojekter. Vi lægger stor vægt på at hjælpe dig helt i mål. Derfor tilbyder vi også vores hjælp, når det kommer til bl.a. tilbudsgivning og projektering. Vi tilbyder bl.a. hjælpe til projektering af større videoprojekter, hvor du vil være sikker på at vinde ordren.

En del af DanZafe Gruppen

SecPro Sikring er en stabil virksomhed med 14 års erfaring og meget knowhow inden for sikringsbranchen. Som en del af DanZafe Gruppen siden 2021 står vi nu endnu stærkere og er klar til at tilbyde vores professionelle service og produkter med en stærk partner som DanZafe Gruppen i ryggen.

 

"Vi får altid god service hos SecPro Sikring. Når det brænder på, er de altid klar til at hjælpe én med support. De finder altid frem til en løsning, så vores kunder også er glade."

Jørgen, montør hos Thoms Låse og Sikring

 

Support, Service og produkter

- tilpasset din virksomhed

Med 13 års erfaring med både alarmsystemer og videoovervågning, sørger vi for at du kommer i mål med dine sikringsprojekter.

Uanset om du er elektriker, sikringsmontør, har en lille eller en stor virksomhed, sørger vi for at du ikke løber tør for varer, teknisk support eller ekspertviden

Vi tilpasser vores services, så de matcher din forretning. Det gør vi, så din arbejdsdag bliver så nem, lean og effektiv som mulig.

VORES BRANDS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SecPro Sikring A/S er grundlagt af Bo Hylsebeck i 2007 og har over 14 års erfaring på markedet for sikringsprodukter. Har du spørgsmål til vores produkter, samarbejde eller noget helt tredje, er du velkommen til at ringe os på +45 69 14 28 14 og få en snak. 

 

 

 

FORHANDLER FORDELE

HJÆLP TIL DIN MARKEDSFØRING

Vi har med vores egne markedsføringsfolk i huset, mulighed for at hjælpe med markedsføringsmateriale i alle afskygninger – lige fra sociale medier til messestand, produktbrochurer og foldere. Har du andre ønsker, kan vi sikkert også hjælpe med det.

SKRÆDDERSYET KURSUS

Vi sammensætter et skræddersyet kursus til den enkelte kundes virksomhed, hvor vi her vil gennemgå produkter og services sammen. Vi vil sikre, at vores kunder kender vores produkter, og at de kan give slutkunden den bedste vejledning igennem salget.

ADGANG TIL WEBSHOP

Som forhandler for SecPro Sikring A/S, får du direkte adgang til bestilling af varer i vores online webshop. Priser og bestilling af produkter er først tilgængelig, når du er oprettet i vores system.

DAG-TIL-DAG LEVERING

SecPro Sikring A/S holder til på Albuen 58 i Kolding – tæt på motorvejen. Her har vi lager, og sørger for at dine ordrer plukkes, pakkes, og sendes dag-til-dag, til enten dig eller din slutkunde. Du kan også hente flere af vores produkter i Herlev hos DanZafe

 

 

 

 

 

 

Det siger vores forhandlere

 

"Vi bruger SecPro Sikring til både alarm og videoprojekter og får meget ud af vores samarbejde. De er eksperter på begge områder og står altid klar med support”

Brian Larsen, MP Alarm og Låseteknik A/S