Din professionelle samarbejdspartner og leverandør af sikringsprodukter. 

Alarmsystemer og videoovervågning engros 

 

 

Hos SecPro Sikring A/S lægger vi stor vægt på at hjælpe vores forhandlere godt på vej, i forbindelse med salg og rådgivning til slutkunden. Med over 10 års erfaring, er vi eksperter på både alarm- og videoområdet og holder os altid opdateret på de nyeste teknologier indenfor området. På den måde sikrer vi også at vores produkter altid er nogle af absolut de bedste på markedet.

 

 

 

 

 


Om SecPro Sikring

Når du handler med SecPro Sikring, behøver du ikke bruge en masse tid på at gennemsøge markedet for produkter - det har vi allerede gjort for dig.

Du er altid velkommen til at trække på vores kompetencer inden for sikringsområdet, så du er sikker på at du får det produkt, der er det helt rigtige for dig og for din slutkunde. Det er nemlig vigtigt for os, at ikke kun du, men også dine kunder er tilfredse. 

 

 

FAST KONTAKTPERSON

Der er ikke noget værre en at sidder fast i en support-telefonkø, når du står ude hos en vigtig kunde og og det brænder på. Hos SecPro Sikring får du tilknyttet en fast kontaktperson med direkte nummer - på den måde kan du altid få hurtig hjælp og support.

 

PRISMATCH PÅ ALLE MÆRKER

Hos SecPro Sikring vil vi gerne sikre at vores kunder altid få en god og fair pris. Derfor matcher vi prisen på alle sammenlignelige mærker.

 

HJÆLP TIL DIN MARKEDSFØRING

Vi har med vores egne markedsføringsfolk i huset, mulighed for at hjælpe med markedsføringsmateriale i alle afskygninger – lige fra sociale medier til messestand, produktbrochurer og foldere. Har du andre ønsker, kan vi sikkert også hjælpe med det.

 

 

 

"Vi får altid god service hos SecPro Sikring. Når det brænder på, er de altid klar til at hjælpe én med support. De finder altid frem til en løsning, så vores kunder også er glade."

Jørgen, montør hos Thoms Låse og Sikring

 


 

 

SecPro Sikring A/S er grundlagt af Bo Hylsebeck i 2007 og har over 10 års erfaring på markedet for sikringsprodukter. Har du spørgsmål til vores produkter, samarbejde eller noget helt tredje, er du velkommen til at ringe os på +45 69 14 28 14 og få en snak.

 

 

Forhandler fordele

 

 

 

SKRÆDDERSYET KURSUS

 

Vi sammensætter et skræddersyet kursus til den enkelte kundes virksomhed, hvor vi her vil gennemgå produkter og services sammen. Vi vil sikre, at vores kunder kender vores produkter, og at de kan give slutkunden den bedste vejledning igennem salget.

 

 

ADGANG TIL WEBSHOP

 

Som forhandler for SecPro Sikring A/S, får du direkte adgang til bestilling af varer i vores online webshop. Priser og bestilling af produkter er først tilgængelig, når du er oprettet i vores system.

 

 

 

DAG-TIL-DAG LEVERING

 

SecPro Sikring A/S holder til på Ambolten 22 i Kolding – tæt på motorvejen. Her har vi lager, og sørger for at dine ordrer plukkes, pakkes, og sendes dag-til-dag, til enten dig eller din slutkunde.

 

 

TEKNISK SUPPORT

 

Hos SecPro Sikring A/S går vi meget op i, at vores kunder får den korrekte service, når de henvender sig til os. Vi går op i relationer, og vi kan lide, at arbejde tæt med vores kunder. Vi har derfor stor fokus på vores service, og vi står altid klar til, at løse eventuelle problemstillinger.

 

 

 

Vores produkter og brands

TrueGuard er vores eget alarm brand - et meget fleksibelt alarmsystem, som kan skræddersyes lige efter kundens ønsker og behov. Vi lægger stor vægt på at vores alarmløsning først og fremmest er stabil og pålideligt, så vi kan tilbyde top-sikring til slut-brugeren. Vi udvikler løbende nye enheder og smarte hjemmestyringsfunktioner i takt med teknologiens udvikling, så vi sikrer at alarmsystemet er tidssvarende, og nemt at bruge.

SecVision er vores eget video brand. Det byder på et stort og bredt sortiment og dækker stort set hele video-markedet og de flestes behov for video - og så er det konkurrencedygtigt.  SecVision byder desuden på let opsætning og kommer også med en app. Vores sortiment indeholder både trådløst, IP samt Coax.

Milesight er vores high-end videoovervågningsserie, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Milesight fokuserer på byggekvalitet, design samt rigtig gode billeder. Produkterne er nemme at montere med deres interne stiksamlinger (ingen klassiske pigtails), og i alle kameraer er der mulighed for at ilægge licens til b.la. VCA - videoanalyse og Super WDR.

 

 

Det siger vores forhandlere

 

"Vi bruger SecPro Sikring til både alarm og videoprojekter og får meget ud af vores samarbejde. De er eksperter på begge områder og står altid klar med support”

Brian Larsen, MP Alarm og Låseteknik A/S