BAS IP Videodørtelefon

Hvad er BAS IP 

BAS IP er en international producent af videodørtelefoner samt adgangskontrolsystemer. Systemerne er IP baseret og fyldt med gode funktioner, samt gode APPs. Løsningerne er netværksbaserede og de fleste enheder benytter PoE.

BAS IP's video-intercomsystemer er designet til at opretholde sikkerhed og lette kommunikationen mellem indbyggere eller ansatte og besøgende. Systemerne omfatter normalt en udendørs enhed ved indgangen, der er udstyret med et kamera, mikrofon og højttaler. Dette giver brugerne mulighed for at se og tale med besøgende, før de giver adgang.

BAS IP er kendt for at levere pålidelige og moderne løsninger inden for vide0-intercom systemer og har et bredt udvalg af produkter tilpasset forskellige behov og installationer.

 

 

Hvorfor BAS IP 

Teknologier 

BAS IP produkterne er fyldt med en masse nutidige teknologier og features, der gør det smart og nemt at betjene for slutbrugeren men bestemt også for montøren ved installation. 

PoE 

Produkterne/enhederne er bygget op med IP/netvæk, som giver mange funktioner. Derudover kan mange af produkterne forsynes ved PoE. Dette gør kabeltræk og installationen meget nemmere. Man forbinder blot til PoE switchen og der er strøm og kommunikation til enhederne. 

Webinterface 

Til alle enhederne følger et brugervenligt webinterface hvori indstillingerne og programmeringen kan laves. 

 

 

Fyldt med muligheder

BAS IP byder på en lang række muligheder for oplåsning af døre/porte. På den måde, kan systemet man betjene systemet på den måde, brugeren selv finder mest praktisk og nemmest. Fra dørstationen kan du låse døre op på følgende måder:

 • med UKey appen 
 • med personlig kode 
 • med kort eller tags
 • Via ansigtgenkendelse 
 • Og via intercom appen

Fordele

 • Alle enheder er IP baserede og de fleste enheder PoE
 • Alt-i-en enhed. Alt er samlet i f.eks. dørstation (Controller, skærm, LAN, adgangskontrol mm.) og der er ikke behov for andre styringsbokse og lign.
 • BAS IP Intercom App (Android og IOS): Videoopkald fra dørstationen til App samt oplåsning af dør, direkte fra appen. (Engangslicens - ingen faste udgifter)
 • Fleksibelt system med fleksibel installation og mange muligheder. 

 

 

 

Link software 

Med BAS IP's Link software kan du, som installatør, nemt tilgå dine installationer, såfremt de er online. Du kan omprogrammere, tilføje brugere og meget mere, uanset hvor du befinder dig. Softwaren egner sig specielt godt til store projekter og store bygningskommunikationssystemer.

 

 • Opret og styr systemer af enhver kompleksitet
 • Centraliset enhedskontrol
 • Fleksibelt ACS kontrol
 • Event logs
 • Differentiering af adgangsrettigheder
 • Gæsteadgang
 • Osv.

Cloud Service

 • iOS / Android freeware applikation med push notifikationer og et bredt spektre af funktioner

 

 • Gratis SIP service for ejere af BAS IP enheder samt SIP support

 

 

Hjælp til projektering og tilbudsgivning

Synes du BAS IP's produkter lyder spændende? Kunne du tænke dig at høre mere om produkterne og mulighederne med BAS IP? Bo er klar til at give dig en introduktion til de forskellige produkter og funktioner.

Står du med et projekt, hvor BAS IP produkterne kunne være en løsning? Vi hjælper dig gerne med projekteringen af projektet samt evt. tilbudsgivning. 

Ring til Bo på tlf.: 69 14 28 14 eller send en mail på bh@secpro.dk

 

 

APPs 


BAS IP UKey 

Med BAS IP Ukey appen kan du let låse den dør som dørstationen er koblet op til.

 

 

 

BAS IP Intercom App 

Med intercom APPen kan du blive ringet op af dørstationen. Se mere om intercom APPen her : 

 

 

Infrastuktur 


BAS IP enhederne benytter IP teknologi, som giver en masse muligheder og gør infrastukturen let. 

Mange enheder kan forsynes med PoE, som ligeledes gør installationen let. 

Se eksempel på infrastuktur forneden. 

 

 

Flere udendørs dørstationer med kameraer kan kodes sammen med flere svarstationer evt. med monitor. De udendørs dørstationer kan kodes sammen med op til 100 lejligheder og evt. mere flere svarstationer i hver. 

Hvis man har flere svarstationer i en lejlighed (bolig) kan man indstille hvilken rækkefølge de skal ringe op i - eller evt alle på engang. Dørstationen kan også kalde op på mobiltelefon enten efter svarstationerne eller direkte. 

Med dørstationerne får man SIP kontier gratis. SIP er til internet telefoni hvor man også kan kører video over. Dvs. via APPen BAS IP Intercom kan man besvare opkald på sin telefon - se live, tale samt låse op uanset hvor du er i verden. Dette kræver at dørstationen er på internettet. 

 

Dørstationer 


Svarstationer