Bæredygtighedsprincipper

Hos SecPro Sikring bestræber vi os løbende på at forbedre vores forretningsadfærd når det kommer til bæredygtighedsområdet. Vi ønsker at tage ansvar for vores forretning og måden vi driver den på.

Environment / Grøn omstilling

Emballage

Vi sender dagligt produkter ud fra vores lager og har derfor brug for emballage at pakke varerne i, så de kan sendes forsvarligt. Vi forsøger, så vidt muligt, altid at genbruge emballagen vi modtager vores varer i fra vores producenter, til at sende varerne videre ud til vores kunder.

Forbrug

Da vi flyttede ind i vores bygning med både lager, kontorer og mødelokaler i 2020, var noget af det første vi gjorde, at skifte alle lyskilder til LED.

Vi har sørget for at stort set alle vores elektriske apparater, som vandkøler, kaffemaskine, infoskærme, skriveborde med skærme, varme på lager, mm. automatisk er styret af vores alarmsystem, så det første tændes når vi møder ind og slukkes når vi går hjem om eftermiddagen.

 Affaldssortering

Vi har lavet vores egen affaldssortering på vores lager, hvor vi sørger for at sortere al vores affald i forskellige kategorier.

Grønt område & biodiversitet

Udover at det mere eller mindre er vedligeholdelsesfrit, så nyder vi vores skønne grønne areal bagerst på vores matrikel, hvor græsset får lov at gro som det vil og liv i form af både dyr, planter, insekter lever side om side.

Levering, fragt og CO2 udledning

 Som distributør af elektroniske produkter, får vi produkter leveret over lange geografiske afstande, hvilket ofte er en af de store syndere, når vi taler CO2 udledning. Derfor undersøger vi også altid mulighederne, når vi bestiller varer hos vores producenter og forsøger at lægge større bestillinger ad gangen, for at nedbringe antallet af leveringer. Haster det ikke med at få produkterne hjem, vælger vi fragt med skib, fremfor fly.

Vi booker vores fragt igennem GLS og DSV, du kan læse mere om deres bæredygtighedspolitikker på:

Social

Vi ønsker at fastholde et godt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk, for vores medarbejdere og holder løbende udviklingssamtaler. Vi har en åben dialog ledelse og medarbejdere imellem, i forhold til arbejdsmiljø og eventuelle forbedringer.

Som en mindre niche virksomhed med 8 ansatte (2023), kender vi til styrken af forskellighed, da vi er afhængige af at vi alle har forskellige kompetencer og måder at løse opgaver på, for at vi kan lykkes med tingene. Forskellighed er en stor styrke i vores team.

Governance

Vi ønsker at drive en ansvarlig virksomhed og ønsker også at sikre gennemsigtighed i vores værdikæde. Vi overholder alle relevante regler og forskrifter.

Vi sørger for løbende at minimere vores CO2 fodaftryk, ved den måde vi køber, distribuerer og sælger vores produkter på.

 

 

Vores producenters CSR politikker

Dahua:

Milesight:

  • ISO 9001 Certificeret: Quality Management System Certificate
  • ISO 14001 Certificere: Environmental Management System Certificate

(Spørg efter dokumentation mm@secpro.dk)

Ajax:

  • Spørg efter Ecovadis Scorecard dokumentation (mm@secpro.dk)